المقادير
كيس معكرونه
زيت ذره
اطماطميه متوسطه او كبيره مبشوره او ممكن الصلصله احلى
ا مكعب ماجي مرقة دجاج
4 كوب ماء او بالمعنى قصاد كل كوب معكرونه كوب ماء
الطريقه
نحط شوية زيت فالحله ونسخنه على النار لحد مايسخن ننزل المعكرونه ونحمرها لحد ماتكون زي لسان العصفور كده
وبعدين ننزل عليها بالصلصله او الطماطم المبشوره
وبعدين نحط الماء ومكعب الماجي ونقلبها
ونتركها تغلي واول ماتعلي نوطي النار خالص ونسيبها لمدة 10 دقائق ونشوفها استوت ولا لأ لو ما استويتش نسيبها على النار لحد ما تستوي
وهي مش هتاخد اكتر من 10 دقائق
مستنيه بقى تجروبها وتقوليلي
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر
» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011
» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete
» بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو
» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو
» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو
» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو
» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو
» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله