نبتدى على طول طريقة حفظ
الملوخيه
بنجبها ونغسلها كويس ونسبها تنشف من الميه شويه وبعد كده نحطها فى كياس بلستك ونفرزها على طول
ووقت منستعملها نطلعها مجمده ونخرطها بتبقى سهله وتتخرط اسهل
وممكن نخرطها ونعملها فى شوية شوربه ونلفها على النار وبعدين تدخل التجميدبس الطريقه الاولى افضل
2 الورق العنب
نجيب ورق العنب ونغسله ونشيل العود منه ونسلقه مع ليمون ونرصه ونحطه فى كياس ونجمده
او نجمده نى من غير سلق بس الطريقه الاولى احسن
البقدونس والكسبره والشبت
بنغسلهم كويس ونشفهم من الميه ونخرط ونحفظ وممنوع فكهم من التجميد بنحطهم من الفريزر على الاكل ويفضل الحاجات الى زى المحشى او الكفته
_ الفلفل الاحمر
بغسله وافرمه وحطه فى الاكياس واجمد وممكن يحفظ صحيح من غير فرم
_ الارنبيط والبروكلى
بغسل واسلق مع خل وكمون ويبرد شويه وعلى التجميد
_ الفروله
بغسلها كويس وشيل الورده الخضره منها وحط عليها مقدار بسيط سكر وكيس واجمد
_ المشمش
ده اكلم فيه شويه
بعمله بالطريقه الى هقولها واحفظه لرمضان بيبقى احلى من قمر الدين الف مره وكمان من غير ماده حافظه
بجيبه وشيل منه البزره واغسله واحطه فى حلهوعليه سكر يعنى الخمسه كيلو بحط عليهم كيلوسكر وعلى النار واسيبه لحد ميبتدى يدبل وينزل ميه بس ميدبش يبقى محتفظ بقوامه اطفى وسيبه يبرد واحط فى اكياس واجمد
_ البرتقال البلدى
باعصره واخد العصير وكيسه واجمده
وعلى فكره بيبقى تحفه وممكن تعمليه بالجزر وتحفظيه برده
الملوخيه
بنجبها ونغسلها كويس ونسبها تنشف من الميه شويه وبعد كده نحطها فى كياس بلستك ونفرزها على طول
ووقت منستعملها نطلعها مجمده ونخرطها بتبقى سهله وتتخرط اسهل
وممكن نخرطها ونعملها فى شوية شوربه ونلفها على النار وبعدين تدخل التجميدبس الطريقه الاولى افضل
2 الورق العنب
نجيب ورق العنب ونغسله ونشيل العود منه ونسلقه مع ليمون ونرصه ونحطه فى كياس ونجمده
او نجمده نى من غير سلق بس الطريقه الاولى احسن
البقدونس والكسبره والشبت
بنغسلهم كويس ونشفهم من الميه ونخرط ونحفظ وممنوع فكهم من التجميد بنحطهم من الفريزر على الاكل ويفضل الحاجات الى زى المحشى او الكفته
_ الفلفل الاحمر
بغسله وافرمه وحطه فى الاكياس واجمد وممكن يحفظ صحيح من غير فرم
_ الارنبيط والبروكلى
بغسل واسلق مع خل وكمون ويبرد شويه وعلى التجميد
_ الفروله
بغسلها كويس وشيل الورده الخضره منها وحط عليها مقدار بسيط سكر وكيس واجمد
_ المشمش
ده اكلم فيه شويه
بعمله بالطريقه الى هقولها واحفظه لرمضان بيبقى احلى من قمر الدين الف مره وكمان من غير ماده حافظه
بجيبه وشيل منه البزره واغسله واحطه فى حلهوعليه سكر يعنى الخمسه كيلو بحط عليهم كيلوسكر وعلى النار واسيبه لحد ميبتدى يدبل وينزل ميه بس ميدبش يبقى محتفظ بقوامه اطفى وسيبه يبرد واحط فى اكياس واجمد
_ البرتقال البلدى
باعصره واخد العصير وكيسه واجمده
وعلى فكره بيبقى تحفه وممكن تعمليه بالجزر وتحفظيه برده
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر
» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011
» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete
» بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو
» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو
» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو
» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو
» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو
» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله