ارز بالجمبرى
المقادير
كوبايه جمبري صغير
كوبايتين رز
ميه
...وبصله مفرومه لكن مش ناعم قوي
وملح وزيت او سمنه
طريقة التحضير
سبت البصله تتحمر لحد مابقى لونها بني وبعدين ضفت الجمبري
وخليتهم يستوو مع بعض دقيقتين وبعدين ضفت الميه
وبعد ما غلت نزلت الرز والملح
ولما غلى هدين النار تحته وسبته لحد ما استوى
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر
» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011
» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete
» بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو
» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو
» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو
» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو
» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو
» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله