قوارب البطاطس المشوية بالجبنة
الاكلة دي فظيعة وعن تجربة ، انا بعملها مع اكلة المكرونة
المقادير
4:5 حبات بطاطس كبيرة
جبنة رومي مبشورة
جبنة شيدر مبشورة
ملح + فلفل
معلقة كبيرة زبدة
3 معالق كبيرة مايونيز
تجيبي البطاطس وتغسليهم كويس وتحطيهم في الفرن لمدة ساعة ونص عشان يتشوي
وبعدين نتطلع البطاطس من الفرن ، ممكن نقسمها نصين بالطول ، او تشيل الجزء اللي فوق بس ، ونبدأ نطلع اللب بتاع البطاطس بالمعلقة في طبق ، وطبعاً نخلي القشرة زي ما هي
ونجيب اللب بتاع البطاطس ونحط عليها مايونيز+ ملح + فلفل + جبنة رومي مبشورة + جبنة شيدر مبشورة + زبدة ، ونعجنهم كويس ، وبعدين نحطهم تاااني في البطاطس المقورة او المفرغة ، ونحطهم في صنية في الفرن لمدة 10 دقايق بس
الاكلة دي تتأكل سخنة ، بالهنا والشفااا
الاكلة دي فظيعة وعن تجربة ، انا بعملها مع اكلة المكرونة
المقادير
4:5 حبات بطاطس كبيرة
جبنة رومي مبشورة
جبنة شيدر مبشورة
ملح + فلفل
معلقة كبيرة زبدة
3 معالق كبيرة مايونيز
تجيبي البطاطس وتغسليهم كويس وتحطيهم في الفرن لمدة ساعة ونص عشان يتشوي
وبعدين نتطلع البطاطس من الفرن ، ممكن نقسمها نصين بالطول ، او تشيل الجزء اللي فوق بس ، ونبدأ نطلع اللب بتاع البطاطس بالمعلقة في طبق ، وطبعاً نخلي القشرة زي ما هي
ونجيب اللب بتاع البطاطس ونحط عليها مايونيز+ ملح + فلفل + جبنة رومي مبشورة + جبنة شيدر مبشورة + زبدة ، ونعجنهم كويس ، وبعدين نحطهم تاااني في البطاطس المقورة او المفرغة ، ونحطهم في صنية في الفرن لمدة 10 دقايق بس
الاكلة دي تتأكل سخنة ، بالهنا والشفااا
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر
» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011
» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete
» بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو
» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو
» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو
» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو
» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو
» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله