لو عندك فينو قديم وناشف اوعى ترمية تعالى اقولك تعملى بية اية
لو عندك فينو قديم وناشف اوعى ترمية استعملية كوجبات خفيفة وتسعد اسرتك
1 - استخدام شائع استنى اما الفينو ينشف لدرجة انة بيتفتفت واطحنية واستخدمية للتحمير زى البقسماط(ودي انا بعملها)
2 - قطعى رغيف الفينو على هيئة دوائر وحطى على كل واحدة جبنة رومى او شيدر او موتزاريلا المهم اى نوع جبنة بتسيح ثم حطى شريحة طماطم وشريحة فلفل رومى وزيتون حلقات وهاتى صينية وادهنيها سمنة اوزيت وحطى فيها حلقات الفينو ودخليها الفرن فى درجة حرارة متوسطة لغاية ما الفينو يبقى لونة دهبى والجبنة تسيح وخدى باللك الفينو مبيخدش وقت فكل شوية افتحى الفرن وبصى علية وبعد ميخلص حطية فى طبق التقديم كعشاء خفيف وقدمية مع المخلل
3 - قطعى رغيف الفينو بشكل مائل وقدمية بنكهات مختلفة عن طريق انك تغرزى فى كل قطعة ( حبة بركة او كمون غير مطحون او شمر ) وتحطى على كل قطعة بعد كدة زبدة وتدخليهم الفرن لغاية الفينو ميتحمص والزبدة تسيح ومش حقولك على الريحة الجميلة والطعم الحلو وتقدرى تاكلية كدة اومع الجبن او مع شوربة العدس مثلا
4- اعملى منة خبز الثوم بانك تقطعى الرغيف بشكل مائل وتجيبى فصوص ثوم ناشفة وحترميها لا اطحنيها لغاية ما يبقى بودرة رشيها على قطع الفينو وضعى عليهم زبدة ودخليهم الفرن
لو عندك فينو قديم وناشف اوعى ترمية استعملية كوجبات خفيفة وتسعد اسرتك
1 - استخدام شائع استنى اما الفينو ينشف لدرجة انة بيتفتفت واطحنية واستخدمية للتحمير زى البقسماط(ودي انا بعملها)
2 - قطعى رغيف الفينو على هيئة دوائر وحطى على كل واحدة جبنة رومى او شيدر او موتزاريلا المهم اى نوع جبنة بتسيح ثم حطى شريحة طماطم وشريحة فلفل رومى وزيتون حلقات وهاتى صينية وادهنيها سمنة اوزيت وحطى فيها حلقات الفينو ودخليها الفرن فى درجة حرارة متوسطة لغاية ما الفينو يبقى لونة دهبى والجبنة تسيح وخدى باللك الفينو مبيخدش وقت فكل شوية افتحى الفرن وبصى علية وبعد ميخلص حطية فى طبق التقديم كعشاء خفيف وقدمية مع المخلل
3 - قطعى رغيف الفينو بشكل مائل وقدمية بنكهات مختلفة عن طريق انك تغرزى فى كل قطعة ( حبة بركة او كمون غير مطحون او شمر ) وتحطى على كل قطعة بعد كدة زبدة وتدخليهم الفرن لغاية الفينو ميتحمص والزبدة تسيح ومش حقولك على الريحة الجميلة والطعم الحلو وتقدرى تاكلية كدة اومع الجبن او مع شوربة العدس مثلا
4- اعملى منة خبز الثوم بانك تقطعى الرغيف بشكل مائل وتجيبى فصوص ثوم ناشفة وحترميها لا اطحنيها لغاية ما يبقى بودرة رشيها على قطع الفينو وضعى عليهم زبدة ودخليهم الفرن
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر
» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011
» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete
» بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو
» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو
» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو
» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو
» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو
» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله