منتدي نسائي للمرأه فقط

اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة
رد: أضخم وأجمل موسوعة جليتر بسملة وفواصل وترحيب وأسلامية وورورد
رد: ((تواقـــــــــــــــيع اسلاميه متحــركــــــــــــــــــــه ...........روووووووع



 

رد: اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة
رد: اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة

المواضيع الأخيرة

» جميع منتجات ايفون عندي والتسليم ف المترو
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر

» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011

» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete

»  بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو

» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو

» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو

» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو

» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو

» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 3 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 3 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 74 بتاريخ الخميس أغسطس 10, 2017 11:15 pm


    فتة الكوارع

    شاطر
    avatar
    طماطم عادل
    روجاجو جديده
    روجاجو جديده

    عدد المساهمات : 91
    تاريخ التسجيل : 20/02/2011
    الموقع : القاهرة

    فتة الكوارع

    مُساهمة من طرف طماطم عادل في السبت أبريل 02, 2011 1:54 am

    نجيب الكوارع ونغسلها كويس وبعدين
    بغسلها بدقيق وملح للاحتياط

    المقادير
    كيلو كوارع
    2عود قرفه(دارسين)
    ورق لورا
    قرنفل(مسمار)
    فلفل اسود
    ملح
    جنزبيل ناعم رشه خفيفه
    بصله مقطعه اربعه



    الطريقه


    نضع الحله على نار بداخلها ماء لحد الغليان وبعدين نضيف الكوارع اوالمقادم مع كل التوابل السابقه





    تترك على النااااااار حوالى من ساعتين الى ثلاثه ساعات حسب الحجم


    مقادير الفتة




    بنحمص العيش المقطع مع ملعقه سمنه بلدى
    و2 فص ثوم مهروس تتحمس اما على النار او فى الفرن






    وبعدين نسخن الطاسه ونضع فيها ملعقه سمنه
    وبعدين الثوم مع رشه خفيفه كسبره ناعمه



    حتى يحمر الثوم وبعدين نضيف 2 ملعقه خل
    وبعده كده نضيف الطماطم المعصوره حوالى حبتين

    حتى تتسبك
    ناخد 2 ملعقه من الصلصه نضفها على العيش المحمص ونقلبها
    وبعدين نضيف شوربه الكوااااارع






    نغطيها ونتركها جانبا لمده بسيطه حتى يتشرب العيش من الشربه
    ونغطى طبق الفته بالارز الابيض
    وباقى الصلصه مع شويه شوربه(كبشه فقط)نغليها مع بعض ونضفها فوق الارز



    الكوارع طبعا استوت كويس علشان تكون لذيذه
    نطلعها من الشوربه ونصفيها وبعدين نحمرها

    فى 2 ملعقه سمنه بلدى

    وبالهنا

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 21, 2017 5:16 pm