منتدي نسائي للمرأه فقط

اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة
رد: أضخم وأجمل موسوعة جليتر بسملة وفواصل وترحيب وأسلامية وورورد
رد: ((تواقـــــــــــــــيع اسلاميه متحــركــــــــــــــــــــه ...........روووووووع



 

رد: اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة
رد: اكبر واجمل موسوعة جليتر..تهنئة..ترحيب..ردود..عبارات اسلامية.. هتلاقى كل حاجة

المواضيع الأخيرة

» جميع منتجات ايفون عندي والتسليم ف المترو
الجمعة يناير 27, 2012 10:11 am من طرف زائر

» طريقة عمل السينابون بالصور
الجمعة يناير 27, 2012 8:45 am من طرف haifa_2011

» بلوزات كروشيه بالباترون
الخميس يناير 12, 2012 9:02 pm من طرف nefertete

»  بالصور أفكار راقية لعمل خطوبة أوكتب كتاب في البيت
الخميس يناير 12, 2012 8:19 pm من طرف شوشو كومبو

» أتفرجى على أحلى الاقطان
الخميس يناير 12, 2012 8:08 pm من طرف شوشو كومبو

» فساتين سواريه للمحجابات رووووووووعه
الخميس يناير 12, 2012 8:06 pm من طرف شوشو كومبو

» حلم غريب مش عارفه افسره
الخميس يناير 12, 2012 8:05 pm من طرف شوشو كومبو

» ديكورات اسقف 2011
الخميس يناير 12, 2012 8:04 pm من طرف شوشو كومبو

» زوجي الحبيب انا مغرورة بيك
الخميس أكتوبر 27, 2011 1:06 pm من طرف اذكر الله

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 3 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 3 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 74 بتاريخ الخميس أغسطس 10, 2017 11:15 pm


    مكرونة بالباشميل علي طريقة الشيف حسن

    شاطر
    avatar
    اذكر الله
    المديرة العامة
    المديرة العامة

    عدد المساهمات : 33
    تاريخ التسجيل : 05/01/2011
    العمر : 29
    الموقع : ف ارض الله

    مكرونة بالباشميل علي طريقة الشيف حسن

    مُساهمة من طرف اذكر الله في الأربعاء يناير 05, 2011 8:51 pm

    المقادير:
    300 جرام مكرونة قلم توضع في ماء مغلي به ملح وزيت 9 دقيقة
    الحشو:
    200 جرام لحمة مفرومة- بصلة مفرومة- 100 جرام سمنة- 5 جرام ملح- 5 جرام فلفل- 100 جرام صلصة- ورق لورا
    الباشميل:
    1 لتر لبن- 200 جرام سمنة -200 جرام دقيق- ملح- فلفل- مكعب مرق
    الطريقة:
    نعمل العصاج:
    نضع السمن ونضع البصل نشوحه فيها ثم نضع اللحمة المفرومة واسوي اللحم 50% ثم نضع الملح والفلفل وورق لورا وحبهان واقلبهم جيدا ثم اضع الصلصة ونقلبهم مع بعض
    نعمل الباشميل:
    نضع السمن واضع والدقيق واقلبهم بسرعة لغاية ماياخد الدقيق اللون الذهبي الفاتح مع التقليب السريع واضع اللبن واقلب لحد ماتربط معايا ثم اضع الملح والفلفل ومكعب المرق واقلب بسرعة واقلبهم لغاية مايتقل يصبح مثل الكريمة
    اجيب قالب فرن او صينية واضع طبقة باشميل واوزعها في ارضية القالب واضع نص كمية المكرونة واضغط عليها لتتماسك مع بعضها وارش عليها شوية باشميل واضغط عليهم عشان يتجانسوا ثم اضع العصاج واوزعها واساويها ثم نضع باقي المكرونة ونضغط عليها ونساوي السطح ونضع عليها طبقة باشميل وندخلها الفرن 15 دقيقة علي درجة حرارة 200

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 21, 2017 5:10 pm